сряда, 8 юни 2011 г.

БИО комбинация за пречистване, енергия и подарък шейк за отслабване.

БИО комбинация за пречистване, енергия и подарък шейк за отслабване.

Детайли за фирмата
Фирма Мая Иванова независим дистрибутор на АкваСорс

Мая Иванова независим дистрибутор на АкваСорс
Некултивирани и органични суперхрани и хранителни добавки на английската компания Аквасорс. Подходящи са за всяка възраст (вкл. бебета и бременни жени), няма привикване, безвредни и с доказана ефективност. Подкрепа на ПНЕИ (психо-невро-ендокринно-имунна) система, енергия з...


Детайли за талона
БИО комбинация за пречистване, енергия и подарък шейк за отслабване.
от 08.06.2011 - 30.06.2011
244.00 лв. 170.00 лв.



Описание
Закупете в една заявка 1 бр. AquaSource водорасли – прах – 50 г + 1 бр. Плодова Енергия – 120 капсули и получавате ПОДАРЪК - 1 бр. Лайтън-Ъп! – 200 г. и Хималайска фина кристална сол 200 г – солница
Водораслите АФА са на-концентрираната отлично балансирана пълноценна храна в света. Тъй като се разпознават от човешкия организъм като храна, те се усвояват от него със степен на асимилация над- 95%. Многостранни са действията на микроводораслите АФА. Ето и най-важните от тях:
  1. детоксикация и чистене от радиация и тежки метали;
  2. кръвотворен ефект – много богати на желязо, вит. В12, протеини и хлорофил
  3. активират имунната система
  4. алкализират организма – готвените храни го подкиселяват и отварят вратата за болести и остаряване;
  5. еликсир за мозъка и нервите;
  6.      набавят по-голямата част от минерали и микроелементи, които са изчерпани от почвата – близо 98% от хората са с минерални дефицити (за сравнение през 1948г. в 100 гр. спанак е имало 158 мг желязо, а в наши дни 2,2 мг!!!) и др.;
-      Кламатските микроводорасли дават чудесни резултати и повлияват много добре различни здравословни проблеми:
  • регулират кръвното налягане, обмяната на холестерола и триглицеридите;
  • имат изключителен ефект при хора със ставни проблеми (ревматоиден артрит, износване на ставния хрущял);
  • предотвратяват, забавят или връщат развитието на остеопороза и усложенията свързани с нея;
  • алергии (хранителни, астма) и кожни проблеми;
  • регулират функцията на червата при запек (при деца и възрастни), задръстване със слуз;
  • много добър ефект при мигрена;
  • възстановяват обонянието, кървящи венци;
  • анемия и малокръвие;
  • намаляване и регулиране на телесното тегло и пристрастеност към сладките неща и хипогликемия;
  • чернодробно изтощение;
  • предменструален синдром, регулират функцията на яйчниците и свързаните с тях хормонални проблеми;
  • депресии и умствено изтощение;
  • През 2005г. екипа на д-р Драпо патентова прилагането на микроводорасли АФА като метод на лечение на диабет, Паркинсон, Множествена склероза и Алцхаймер.
Продуктът Плодова Енергия на АкваСорс е препоръчителен за всички над 5-годишна  възраст като отличен начин за включване на тази полезна група храни към ежедневната диета. Той осигурява широка гама дребни плодове, добити от екологично чисти региони из цял свят ( Макуй бери и Акай бери,  Диви черни, червени и обикновени боровинки, Касис, Арония, Нар, Диво дребно черно грозде, Вишна, Плодове от див бъз, Червени и черни малини,  Къпини, Морски зърнастец). Препоръчва се особено в комбинация със Супер Антиоксидант за тези, които водят  динамичен и напрегнат начин на живот, както и за тези, които ежедневно изпитват физически натоварвания.
Шейк Lighten-up! е пълноценна, балансирана клетъчна храна на базата на водорасли AFA, естествен Коензим Q10, алфа-липоична киселина и сибирски жен-шен с добавени специални естествени активатори на метаболизма. Една порция има само 70 ккал, а осигурява в балансиран вид всичко, което ни трябва, за да сме здрави - лесно усвоими протеини, всички незаменими аминокиселини и пълния набор от витамини и минерали. Идеалната "бърза" храна за заети хора - полезна, здравословна, вкусна, след която оставате с чувство на лекота, висока работоспособност и ясна глава. Разбърквате в чаша или шейкър, изпивате на глътки, изплаквате - и готово! Отнема само 3 минути и даже не е нужно да се откъсвате от това, което правите. Замества едно хранене на ден.
Lighten-up! намалява телесното тегло като помага за изгаряне на досадните тлъстини и не позволява повторното им натрупване. Осигурява пълен спектър лесно усвоими витамини и минерали, както и всички незаменими аминокиселини в балансирано съотношение. Съдържа органичен ябълков прах и чиста ванилия, поради което има приятен вкус.
Не съдържа: захар, подсладители, консерванти, оцветители, гмо и др.
Подходящ за всеки човек – в това число за алергични хора, вегетарианци, диабетици и хора с наднормено тегло, включително малки деца. Преди да изпратите детето си на градина или училище можете да му приготвите вкусен шейк с всички необходими микроелементи (минерали, витамини, белтъчини, въглехидрати, есенциални мастни киселини) за целия ден с изцяло органичен произход и 100% усвоимост. 
Какви са съставките и техните действия вижте на http://vodorasli-kolastra.blogspot.com/
Хималайска кристална сол – перфектен заместител на обикновената трапезна сол, която е безвредна за разлика от трапезната и обогатява организма ни с всички елементи и лечебни вибрации. Повече инфо за нея –тук.
Получи талон на e-mail  БЕЗПЛАТНО, изтегли го  БЕЗПЛАТНО, принтирай и се възползвай от намалението.


Бърз линк: http://vodorasli-kolastra.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар