неделя, 18 март 2012 г.

Баскетболната легенда Георги Младенов отново ще води два кампа за момчета на Пампорово това лято


Баскетболната легенда Георги Младенов отново ще води два кампа за момчета на Пампорово това лято
от 18.03.2012 - 25.07.2012
Специална цена: 320.00 лв.



Описание
Младенов пак води два кампа в Пампорово


Баскетболната легенда Георги Младенов отново ще води два кампа за момчета на Пампорово това лято.
За втора поредна година те ще бъдат организирани от БК Ахил със съдействието на федерацията по баскетбол. Заниманията ще се провеждат с деца, родени от 2004-а до 1993 г., разделени в две смени със съответните дати – първата е от 8 до 15 юли 2012 г., а втората - от 18 до 25 юли 2012 г. 

Помощници на Младенов ще бъдат Христо Николов – Гларуса, състезател на унгарския шампион Солнок, Симеон Найденов, играещ във френския Клермон, както и всеки желаещ треньор. 

И тази година домакин на кампа ще бъде 4-звездния хотел „Мурсалица”, като тренировките ще се провеждат на откритите площадки на хотелския комплекс. Ще се провеждат по две тренировки на ден, а вечер ще се играят мачове, на които в края на лагера ще се определят идеалната петица и MVP на кампа. В края на обучението ще има и състезания в различни технически похвати за излъчване и награждаване на най - добрите.

В случай на лошо време тренировките ще се водят в спортната зала на гр. Чепеларе. Таксата за участие е 320 лв., като в нея се включват 7 дни пълен пансион, транспорт от София до Пампорово, индивидуален екип за всяко дете, медицинско обслужване, както и стимули и награди за участниците. 

Всеки желаещ да се включи в кампа, трябва до 10 юни да преведе по банков път капаро от 50 лв. 

За повече информация: Атанас Кучков – 0886 029 228.


Бърз линк: http://ahil-club.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар