петък, 15 февруари 2013 г.

BigBenShop.bg е E-Commerce платформа, която дава възможност на потребителите да пазаруват дрехи, обувки и аксесоари от най-големите и реномирани магазини в Англия с до 90% отстъпки. Наши партньори са SportsDirect.com , ASOS.com и MandMDirect.com.

BigBenShop.bg е E-Commerce платформа, която дава възможност на потребителите да пазаруват дрехи, обувки и аксесоари от най-големите и реномирани магазини в Англия с до 90% отстъпки. Наши партньори са SportsDirect.com , ASOS.com и MandMDirect.com. от 15.02.2013 - 31.12.2013 Промоции - Оферти



Описание
Kакво е BigBenShop.bg ?
BigBenShop.bg е E-Commerce платформа, която дава възможност на потребителите да пазаруват дрехи, обувки и аксесоари от най-големите и реномирани магазини в Англия с до 90% отстъпки.
Наши партньори са SportsDirect.com , ASOS.com и MandMDirect.com
Как работи BigBenShop.bg ?
Платформата комуникира директно с нашите партньори. Всички продукти, които се предлагат, са идентични с тези от сайтовете на английските магазини, включително снимки, информация и цени. При поръчка всеки потребител заплаща реалната стойност на продуктите, идентична с тази от английските магазини, като заплаща на BigBenShop.bg единствено доставка до България.
BigBenShop.bg BigBenShop.bg
 BigBenShop.bg BigBenShop.bg BigBenShop.bg  BigBenShop.bg BigBenShop.bgBigBenShop.bg


Бърз линк: http://reklamavneta.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар