събота, 2 април 2011 г.

Шейк Лайтън Ъп за здравословно регулиране на теглото

Шейк Лайтън Ъп за здравословно регулиране на теглото
от 01.04.2011 - 29.04.2011

184.35 лв. 251.80 лв.



Описание

Хранителна протеинова напитка за регулиране на теглото

Поръчайте 3 бр. Шейк Лайтън Ъп! и получавате 1 бр. шейк подарък и безплатна доставка.
АкваСорс Lighten-up! е пълноценна, балансирана клетъчна храна на базата на водорасли AFA, естествен Коензим Q10, алфа-липоична киселина и сибирски жен-шен с добавени специални естествени активатори на метаболизма. Една порция има само 70 ккал, а осигурява в балансиран вид всичко, което ни трябва, за да сме здрави - лесно усвоими протеини, всички незаменими аминокиселини и пълния набор от витамини и минерали. Идеалната "бърза" храна за заети хора - полезна, здравословна, вкусна, след която оставате с чувство на лекота, висока работоспособност и ясна глава. Разбърквате в чаша или шейкър, изпивате на глътки, изплаквате - и готово! Отнема само 3 минути и даже не е нужно да се откъсвате от това, което правите. Замества едно хранене на ден.
Lighten-up! намалява телесното тегло като помага за изгаряне на досадните тлъстини и не позволява повторното им натрупване. Осигурява пълен спектър лесно усвоими витамини и минерали, както и всички незаменими аминокиселини в балансирано съотношение. Съдържа органичен ябълков прах и чиста ванилия, поради което има приятен вкус.
Не съдържа: захар, подсладители, консерванти, оцветители, гмо и др.
Подходящ за всеки човек – в това число за алергични хора, вегетарианци, диабетици и хора с наднормено тегло, включително малки деца. Преди да изпратите детето си на градина или училище можете да му приготвите вкусен шейк с всички необходими микроелементи (минерали, витамини, белтъчини, въглехидрати, есенциални мастни киселини) за целия ден с изцяло органичен произход и 100% усвоимост.
Продуктите на АкваСорс са естествени, изцяло органични (без синтетични съставки) храни и хранителни добавки и се използват при хранителна профилактика на всякакви здравословни проблеми с невероятен ефект и отлична усвоимост. Притежават всички необходими документи и сертификати и са напълно безопасни. Прилагат се при всички възрастови групи (вкл. бебета, малки деца, бременни и кърмачки).
Заплащането става чрез банков превод или с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва чрез куриер в цялата страна. Телефон за безплатна консултация и информация: 0897010605, 0887346547.
Какви са съставките и техните действия вижте на http://vodorasli-kolastra.blogspot.com/


Бърз линк: http://vodorasli-kolastra.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар