събота, 2 април 2011 г.

Пролетна умора?! - Пролетно почистване! - Пролетно пречистване!...

Пролетна умора?! - Пролетно почистване! - Пролетно пречистване!...
от 05.04.2011 - 31.05.2011

35.50 лв. 13.49 лв.



Описание
Йога + антицелулитен масаж с етерични масла + рефлексотерапия + чаша чай                 

Заповядайте в новото Студио за здраве и релакс "Тангра" !

От 05.04.2011 г. за Вас отваря врати ново студио за здраве и релакс. Едно екзотично и уникално място, базирано на невероятното съчетание от уют, креативност и лично отношение към всеки от Вас!

В приятна  обстановка се извършват мероприятия по класическа йога, арт-йога , ароматерапия, природолечение,  рефлексотерапия, масажи.

Съчетанието на йога с масаж и аромати спомага за подобряване на кръвообращението и метаболизма в тялото, повишава естествените имунни защити.  Ефекта от терапията се изразява в отличен релакс, тонус и позитивна нагласа към заобикалящия ни свят и нас самите.
Помогнете на Вашето тяло да се пречисти от натрупаните токсини по време на заседналия  живот през зимата! Освежете и душата си  с нови запознанства, творчество и свобода на мисълта!
След индивидуална консултация с Вас ще бъде избрано конкретно масажно масло, като акцента е поставен на масла против целулит, с антиоксидантно действие, тонизиращи и подобряващи метаболизма.
Извършва се ръчно натриване на маслата със специален антицелулитен масаж.
Пролетната терапия може да се прави и при посещение на двама човека едновременно. Ако желаете да посетите студиото с приятел или партньор е необходимо това да бъде предварително уточнено.


Необходимо облекло: спотни дрехи,  позволяващи свободни движения и вентилация на тялото.
За резервация на час, моля обадете се предварително в срок от 5 дни!
Продължителност 2  часа.


Бърз линк: www.vk-tangra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар