събота, 12 февруари 2011 г.

3 март в страхотния спа хотел AQUIS CORFU HOLIDAY PALACE 5*!

3 март в страхотния спа хотел AQUIS CORFU HOLIDAY PALACE 5*!
от 07.02.2011 - 07.03.2011

279.00 лв. 251.00 лв.



Описание
Избягайте за няколко дни от делничния стрес в
AQUIS CORFU HOLIDAY PALACE 5* - Корфу
03.03 - 06.03.2011 г.
3 нощувки, собствен транспорт
  
Цена на човек в двойна стая със закуска и вечеря - 251 лева
Цена на човек в единична стая със закуска и вечеря - 428 лева

Медицинска застраховка се издава срещу допълнително заплащане.  

Информация за хотела:

Местоположение:
Разположен в селището Kanoni, на 4 км от самия град Корфу и на 4 км от летището, Aquis Corfu Holiday Palace е един от първите хотели на целия остров. Единствен с директна гледка към емблематичния „Миши остров”, разположен сред великолепни градини на площ от 45 000 кв.м., с доспът до самия плаж, Aquis Corfu Holiday Palace е предпочитан както от млади двойки, така и от семейства с деца. Макар и поостарял като база, печели с местоположение и богати услуги.

Услуги в хотела:
2 основни ресторанта, Kefi бар и снек бар на плажа, суши ресторант, рум сервиз, казино, собствен плаж, до който се стига с асансьор, безплатни чадъри и шезлонги на басейна, кърпи на плажа и на басейна, външен басейн с морска вода и обособен детски сектор, вътрешен отопляем басейн, детска площадка, боулинг, 2 тенис корта, център за водни спортове, спа център, сауна, стая за релакс, масажи, солариум, Wi-Fi интернет в общите части, стая за телевизия, рент-а-кар, магазини, 4 конферентни зали, преференциални голф тарифи – 50% намаление за гостите на хотела.

Настаняване:
Хотелският комплекс разполага с 256 стаи, разположени в основната сграда или в бунгалата в градината. Двойните делукс стаи са с изглед море, като всяка една е обзаведена с: балкон, директен телефон, баня с вана, мини бар, индивидуален климатик, сателитна телевизия, сешоар, рум сервиз.
 
Подробности:  http://www.globetravel-bg.com/cat_101/offer_2240.html


Бърз линк: http://www.globetravel-bg.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар