събота, 12 февруари 2011 г.

Семинар "Аюрведа за всички , І част"

Семинар "Аюрведа за всички , І част"
от 04.02.2011 - 26.02.2011

35.00 лв. 28.00 лв.



Описание
Аюрведа е практична наука за живота, чиито принципи са универсални и приложими във всяка сфера на човешката дейност. Аюрведическото познание разкрива фините закони на природата, които влияят върху човешкото тяло и заобикалящата го среда. Аюрведата е изначалната наука за здравето и дълголетието, част от древните ведически писания - свещените текстове на древна Индия, които пренасят своята мъдрост през вековете от незапомнени времена до наши дни. Самата Световна здравна организация нарежда най-древната медицинска практика сред най-ефективните алтернативни системи за позитивно повлияване на здравето. Според Аюрведа всяка болест е резултат от нарушения баланс на жизнените енергии, което може да бъде прогнозирано и предотвратявано. Аюрведическата диагностика не само констатира вече възникналия проблем, а открива и вероятността от развитието на дадено заболяване. Симптомите са белег на вече развило се заболяване като пътят към излекуването минава през възстановяване на нарушеното жизнено равновесие и впоследствие неговото поддържане в баланс. 
В „Аюрведа за всички” ще бъдат засегнати основни теми като карма, освобождаване от карма, несъвместими хранителни комбинации, основните видове вкус и др. Ще бъде извършена и индивидуална диагностика по външни белези. Предвиден е и здравословен аюрведически обяд, изготвен по всички препоръки на аюрведа.
 
Лектор - Чандраканти Даси - специализирала в аюрведическата клиника „Аюшакти” на Д-р Панкадж и Смита Нарам в Мумбай, известна в цял свят с филиали в САЩ, Германия, Италия, Украйна и др.
В цената е включен и ВЕДИЧЕСКИ обяд /13.30 - 14.30 ч./ 
Семинара и прожекцията на филма ще се проведат в гр. София, на адрес - ул. „Българска легия” № 2В
 
Записване на тел. 02 9874342, 9804410,  e-mal: office@globetravel-bg.com
Повече информация за Чандраканти Даси  може да намерите на адрес:  http://www.ayurvedabg.com/aboutme.php
Трейлър на филма "Майка Ганга" -  http://www.youtube.com/watch?v=1UJ_TDY0tfA 
 Дата за проведеждане на семинара: 26.02.2011, 11.00 – 16.00 ч.

Семинар Аюрведа за всички”, І част  
26.02.2011, 11.00 – 16.00 ч.


Бърз линк: http://www.globetravel-bg.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар