вторник, 1 март 2011 г.

Детоксикация и пречистване с програма „Лесно начало” на АкваСорс.

Детоксикация и пречистване с програма „Лесно начало” на АкваСорс.
от 01.03.2011 - 31.03.2011

137.00 лв. 116.00 лв.



Описание
15 % отстъпка от клиентските цени на програма "Лесно начало" на AquaSource.
„Лесно начало” на АкваСорс е специална програма за изчистване на организма от токсини и захранване на стомашно-чревния тракт, съдържаща водорасли АФА, храносмилателни ензими и пробиотиците Лактобацилус Ацидофилус и Бифидус Комплекс. Добре е всеки човек да си прави поне 2 пъти годишно такава програма. Подходяща за всяка възраст (вкл.малки деца), здрави и болни, хора водещи небалансиран и напрегнат начин на живот. Изключително полезна при алергии, хронични болести, проблеми на храносмилателната система, черния дроб, бъбреците, хормонални смущения, високо кръвно налягане,
висок холестерол, диабет, възстановяване след изтощителни болести, пушачи, работещи в замърсена среда, възрастни хора. 
Детоксикацията и пречистването са основен момент в постигането на оптимално здраве, повече енергия, жизненост и повишен имунитет. Само чистото тяло е способно да усвоява витамините и минералите максимално.
Замърсеният организъм не може да функционира правилно; той е задръстен от отпадни продукти.Ако организмът не може да се детоксикира правилно, в него се натрупват всякакви отровни вещества. Това създава огромна вероятност за увреждания. Енергийните нива падат и много бързо се появява умора. Изследване показва, че около 8 от всеки 10 човека в
днешни дни се оплакват от хронична умора и отпадналост. Следователно можем да кажем, че организмът се нуждае от десетки различни вещества, за да поддържа дълъг и здрав живот. Една изключително важна, но често забравяна част от този жизнен процес е изчистването на организма от токсини.
Програма Лесно начало на AquaSource е лесен и удобен начин да се възстанови храносмилателния тракт до степен да функционира оптимално, да разгражда, усвоява и храносмила хранителните вещества. Освен това подпомага организмът сам да се изчисти от токсините. Програмата съдържа Ацидофилус и Бифидус, включващи много специалния щам DDS-1 Лактобацилус Ацидофилус. Тези две жизненоважни съставки подпомагат работата на тънките и дебелите черва, както и доброто храносмилане, устното здраве, добрия имунитет, усвояването на лактозата и преработването на млечните продукти; намаляват стомашните газове, подуването и проблемите в горната част на стомашно-чревния тракт; стимулират редовното изхождане, поддържането на нормални нива на холестерола, нормалното състояние на черния дроб и детоксикацията. Повишават хранителните стойности, произвеждайки важните витамини от група В и предотвратяват растежа на вредните бактерии.
Програма Лесно начало осигурява поддържането на високи хранителни и енергийни нива, като:
  • Пречиства - отстранява отпадните продукти и остатъчните токсини от клетките
  • Подхранва - осигурява важни хранителни вещества, които подпомагат клетъчната цялост
  • Поддържа - добро здраве, поддържа чувството на добро физическо състояние и жизненост
Вижте повече на http://vodorasli-kolastra.blogspot.com/
Доставката става по куриер (5,20лв) до всяка точка на България.  Плащането може да се извърши по банков път или с наложен платеж.
Служебен телефон: 0897010605


Бърз линк: http://vodorasli-kolastra.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар