понеделник, 14 март 2011 г.

Луксозна почивка в Гърция на страхотна цена!

Луксозна почивка в Гърция на страхотна цена!
от 14.03.2011 - 12.04.2011

387.00 лв. 349.00 лв.



Описание
MEDITERRANEAN VILLAGE 5*
Съвсем до вълните, на брега на самата Олимпийска ривиера, луксозна почивка
с организиран транспорт
 
12.04 - 17.04.2011 г.
 
 
Програма на пътуването:
1 ден  - Отпътуване от Храм паметник "Александър Невски" в 7,00 ч.  по маршрут София - Сандански - Кулата  - Солун - Паралия Катерини. Пристигане в ранния следобед. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
2 ден -  Свободно време, СПА процедури или допълнителни екскурзии.
3 ден -  Свободно време, СПА процедури или допълнителни екскурзии.
4 ден -  Закуска. На обяд освобождаване на хотела. Отпътуване за София. Пристигане около 20,00 ч.
Цена на човек в двойна стая - 349 лв.
Mediterranean VILLAGE е модерен и луксозен 5-звезден хотелски комплекс, разположен на брега на морето. Близостта му до антични места като Дион и Вергина е чудесна възможност за организиране на разходки по следите на древните елини!

Местоположение: в Паралия Катерини, на самия плаж, на около 1 км. от центъра на града, на 7км. от Катерини и 78 км. от Солун

Хотел – новопостроен 2008/2009 г., състои се от главно тяло и няколко прилежащи сгради, разположени по продължение на самия бряг. Тук ще прекарате спокойна и отморяваща ваканция в комбинация с комфорт, висок стандарт на обслужване и приветлив персонал.  Хотелът се състои от 176 модерно обзаведени стаи – стандарт, супериор, фамилни стаи, ВИП апартаменти. Двойните стандартни стаи (115 на брой) са с площ около 20 кв.м, част от тях с гледка към морето, максимално настаняване – до 3 души. Стаите супериор (42 на брой) са обзаведени като двойни стандартни стаи, но разполагат и с диван, подходящи са за настаняване на максимум 4 души. Фамилните стаи са с площ 40 кв.м. състоят се от комбинирана спалня с хол. Всички помещение са оборудвани с климатик, телевизор, мини бар, телефон, балкон. ВИП апартаментите разполагат с няколко спални, 2 бани и собствен басейн.
Хранене : Хотелът разполага с основен ресторант с голяма тераса, таверна, снек бар. В непосредствена близост, както и в центъра на Паралия
Катерини можете да опитате местната кухня в множество таверни и заведения.
Спорт и забавления : два басейна със слънчевa тераса, шезлонги и слънчеви чадъри, детски басейн, фитнес, масажи, сауна, парна баня, нощен клуб, бар на плажа.
Цената е на човек и включва:
- 3 нощувки със закуска и вечеря
- автобусен транспорт
- медицинска застраховка за целия престой
- водач от агенцията по време на пътуването
Подробности на : http://www.globetravel-bg.com/cat_278/offer/
 
  
 
С талона за намаление получавате 10 % отстъпка от цената.


Бърз линк: http://www.globetravel-bg.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар