вторник, 1 март 2011 г.

КолАктив - Коластра от новозенландски крави на "АкваСорс".

КолАктив - Коластра от новозенландски крави на "АкваСорс".
от 01.03.2011 - 31.03.2011

87.00 лв. 87.00 лв.



Описание
Всеки закупил 1 брой опаковка КолАктив или КолАктив3 получава подарък книгата „Енергични активни и жизнени” 300 стр. с много полезни и интересни материали на световни и български холистични лекари, подробна информация и приложения на продуктите на Аквасорс, програми за детоксикация, отслабване, по-добри спортни постижения, естествено детско здраве, рецепти, истории на хора с различни здравосл.проблеми и много др.
 Коластрата е естественият, природен антибиотик съдържаща имуноглобулини (антитела) - широкоспектърни антитела, защитаващи организма от бактерии, гъбички, плесени, вируси и алергии, и притежаващи противовъзпалителни свойства и антитела – срещу около двадесет болестотворни микроби, в това число Rotavirus, Helicobacter pylori, Cryptosporidium, Salmonella, Candida, Streptococcus, Staphylococcus и Enterococcus coli. Ползите, които носи са:
  • укрепва имунната система
  • увеличава устойчивостта към инфекции
  • спомага за по-добър растеж на децата
  • повишава здравината на костите
  • помага за изграждане на здрави мускули
  • увеличава физическата сила, работоспособност и издръжливост
  • ускорява зарастването на рани и изгаряния
  • подобрява еластичността и тургора на кожата
  • намалява бръчките и освежава външния вид
  • регенерира нервната система и вътрешните органи
  • подобрява емоционалния тонус и настроението
  • забавя стареенето, удължава живота и
  • действа подмладяващо на целия организъм.
КолАктив™ на АкваСорс е пълноценна и напълно естествена супер храна - изсушена коластра, добита от новозеландски крави, което е гаранция за високо качество. Нова Зеландия има най-чистия климат и храната, консумирана от кравите, не съдържа пестициди или антибиотици. При това КолАктив™ не е извлечен само от една крава - хранителните фактори и антителата, съдържащи се в него, са събрани от коластрата на стотици крави. Това го прави много по-полезен за здравето ни.
Коластрата от крави съдържа между 10 и 21 пъти повече растежни фактори от човешката (подпомагат изграждането на костната система, мускулите, нервите и тъканите, а също така регулират и кръвната захар) и затова е много по-силна. Доказано е, че тя е безопасна и биологически поносима храна за хората - дори и за тези, които са на диета, изключваща млечни продукти, тъй като съдържанието на лактоза и други обикновени млечни съставки са минимални (2 капсули КолАктив съдържат толкова лактоза, колкото 5 ml мляко). Подходяща за кърмачета на изкуствено хранене, деца, бременни, възрастни хора, хора с хронична умора. Изключително полезна при профилактика на вирусни заболявания и грип, артрит, спортни травми, спортисти, фитнес (естествен анабол, увеличава издръжливостта и мускулната маса, изгаря мазнини); възстановяване след изтощителни болести, хормонални нарушения, диабет, храносмилателни проблеми, проблеми с бъбреците. Вижте повече на http://vodorasli-kolastra.blogspot.com/
Заплащането става чрез банков превод или с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва чрез куриер в цялата страна.
Служебен телефон: 0897010605


Бърз линк: http://vodorasli-kolastra.blogspot.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар